Sådan kan du øge omsætningen i din virksomhedSådan kan du øge omsætningen i din virksomhed – med speciel designet musik og film til.

Musik påvirker dig og dine kunder – måske mere end du tror.
KODA har gennemført flere videnskabelige undersøgelser, der forsøger at afdække hvordan vi i vores hverdag bliver påvirket af musik. Det er blevet til rapporten “Musikken Værdi” om musik og erhvervsliv.
Download rapporten her: Download rapporten her

Vi har den helt rigtige musik og film til formålet
Vi har skabt produktet StreamScapes speciel til dig da søger at øge omsætningen i din virksomhed. StreamScapes er smukke naturfilm optagelser og visuelle elementer, svøbt i et organisk lydtæppe af musikalske soundscapes. Kanalen skaber en inspirerende, opløftende og livsbekræftende atmosfære der er virkningsfuld i mange arbejds- og hjemmemiljøer. StreamScapes er designet som et “audio-vindue” der former og løfter stedets udseende og rummets lydunivers. Resultatet er øget velvære, mere energi, mindfulness og inspiration. Du får glæde og tilfredse medarbejder og kunder og dermed større omsætning.
I tråd med livets foranderlighed og årets gang, skabes der kontinuerligt nyt spændende indhold.

Udsnit fra KODAs rapport “Musikkens Værdi”:
Musik til din latte
Musik er med til at brande kaffe – på Baressocaféerne.
”Musikken er i høj grad med til at sætte stemningen på Baresso, og det kommer også til udtryk i den musik, vi har valgt. Det skal være musik, der tager pulsen ud af en hektisk hverdag. Og det skal være noget for alle,” fortæller produktchef Anita Grubbe Nørgaard.

Spil langsomt og øg omsætningen
Det betaler sig at ”holde trit” med sine kunder. Langsom musik får nemlig omsætningen til at stige i et supermarked. Kunderne går langsommere og køber derfor mere. Hurtig musik får folk til at opholde sig i kortere tid, de følger simpelthen takten i musikken på deres vej rundt ved hylderne. Er man interesseret i at få sine kunder ud af butikken i en ruf, ja så kan man med fordel helt undlade at spille musik. Årsagen er simpelthen, at den manglende musik gør, at man tydeligt kan høre alle de stressende lyde som fx børn, der plager om slik, indkøbsvognens knirken osv. Så på med den langsomme musik og øg omsætningen!

Vi tilbyder alt fra små diskrete installationer til avanceret udstyr i sværvægt klassen.
Vi har erfaring med at sætte AV udstyr op og kommer gerne ud og ser dine lokaler til en snak om hvor det er hensigtsmæssigt og mest udbytterigt at placere installationen.
Du er også velkommen i Den Magiske Have i Fredensborg til en demonstration.

Kontakt
Kontakt Jacob Moth på 24 40 89 48 eller mail på info at denmagiskehave.dk

Referencer
- Auditorium installation for entreprenør giganten NCC
- StreamScapes i Domen på Krøyers Plads i København
- Comwell Holte
- NyKredit Hørsholm
- Fredensborg Kommune
- Søelund plejecenter